Det börjar här!

Jag ska tydligen börja blogga… Efter diskussioner med partikamrater kommer det sig tydligen så. Det faktum att jag blivit vald till kongressombud gör att jag känner, och somliga önskar, att jag delar med mig av vad jag tycker och tänker.

Själv tycker jag det är rimligt. Som kongressombud förväntas jag inte bara representera mitt partidistrikt utan främst medlemmarna där i. Jag är framröstad av medlemmarna och står till svars inför medlemmarna. En väg är att dela med mig av vad jag tycker och tänker. Jag ämnar göra så under tiden för kongressen, under kongressen och efter kongressen.

This entry was posted in Blandat and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>