Back in blogg!

Efter en lång periods frånvaro återgår jag till bloggandets värld! Allt för mycket arbete, kombinerat med tillbyggnad och hus har skurit bort all tid jag haft över till bloggande. Nu ska det förhoppningsvis bli ändring på det.

På söndag drar årets största politiska spektakel igång. För just ett spektakel är det. Den politiska klassen åker till Gotland för att mingla, dricka rosévin och synergera (uppfann jag precis ett nytt ord?) med reklambyråer, intresseorganisationer och PR-trottar. Undrar förresten hur många mutglas rosa Niklas Nordström kommer sänka hos Timbro i år… ?

Anyhow. Att det rör sig om mingel-bonanza känner nog de flesta till. Mellan varven har jag dessutom hört att det kommer pratas lite politik också. Det är jag intresserad av, resten skiter jag högaktningsfullt i.

Det som närmast är intressant är huruvida den där #nystarten som utlovades kommer se ut. För nu har vår partiledare ett ypperligt tillfälle att börja måla upp lite av en tydlig bild kring hur man önskar driva det här partiets politik. För det har varit ganska mycket ord utan innehåll, ganska märkliga vändningar (Lex Waidelich) och ganska mycket förvirring men otroligt lite konkret politik, eller rättare sagt, otroligt lite ideologiskt konkret politik.

Jag ser med förhoppning fram emot lite klarare budskap. Själv ämnar jag dra mitt står till stacken, men mer om det senare.

This entry was posted in Blogg, Socialdemokrati and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>