Prime och bunkern!

Jag har skrivit om ärendet tidigare och kommer därför försöka att inte vara så långrandig denna gång.

Jag skulle dock vilja belysa det faktum att bunkergänget inom socialdemokratin gör sitt yttersta för att påverka den kommande återuppbyggnaden av socialdemokratin på allehanda sätt. Det är ju ett faktum att den enda del av partiet som under valåret bedrev någon form av intern opposition var den yttre högern med, den av svenskt näringsliv sponsrade infiltratörsverksamheten, i PR-byrån Prime i spetsen.

Nu är de i farten igen, eller tja, deras kompisar i alla fall. Isobel Hadley-Kamptz är ute i Expressen och försvarar infiltration och högervridning. Jag kan bara konstatera att Hadley-Kamptz sällar sig till den kohort av borgerliga skribenter som tycker det är dumt med en socialdemokrati som går åt vänster samtidigt som hon försvar högerinfiltrationen.

Det är som man säger, (sär)intresset ljuger aldrig…

This entry was posted in Blandat and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>