En skolpojkes funderingar…

20110325-092657.jpg

På tåget mot partikongressen, äntligen på väg!

Jag känner mig som en lite pojke som är på väg mot sin första skoldag. Det är spännande, stort och i ärlighetens namn en aning ogripbart. För snart åtta år sedan hade jag bestämt mig för att lägga ner all politisk verksamhet.

Sårad, sargad och bitter efter alla strider i SSU. Nu blev det inte så och det är jag glad för. I det sammanhanget är jag också extra tacksam för att få bli vald till ombud och få vara med och ”välja” partiordförande.

Hur som helst. Förberedelser och planering sker på tåget. Återläsning av pamfletter, gamla studiematerial om ekonomisk demokrati och socialism. Funderingar om var vi ska och behöver ta vägen och inte minst studier av kriskommissionens rapport.

Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för i vilken av debatterna jag ämnar vara mest aktiv men det kommer likväl som rapport om det hela.

Det är nära nu. Snart är det dags. Snart smäller det!

This entry was posted in Blandat and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>